Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Calendar 2005
16 4 p. I-II
nvt p.
artikel
2 Culture and food: a model of yoghurt consumption in the EU Valli, Carlotta
2005
16 4 p. 291-304
14 p.
artikel
3 Editorial board 2005
16 4 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Estimating a “consumer rejection threshold” for cork taint in white wine Prescott, John
2005
16 4 p. 345-349
5 p.
artikel
5 Packed coffee drink consumption and product attribute preferences of young adults in Taiwan Hsu, Jane Lu
2005
16 4 p. 361-367
7 p.
artikel
6 PLS methodology to study relationships between hedonic judgements and product characteristics Tenenhaus, Michel
2005
16 4 p. 315-325
11 p.
artikel
7 Sensory benefits, emotions and usage patterns for olives: using Internet-based conjoint analysis and segmentation to understand patterns of response Moskowitz, Howard
2005
16 4 p. 369-382
14 p.
artikel
8 Sensory measurement of dynamic flavour intensity in ice cream with different fat levels and flavourings Frøst, Michael Bom
2005
16 4 p. 305-314
10 p.
artikel
9 The role of olfaction in the elaboration and use of the Chardonnay wine concept Ballester, Jordi
2005
16 4 p. 351-359
9 p.
artikel
10 Univariate and multivariate modelling of flavour release in chewing gum using time-intensity: a comparison of data analytical methods Ovejero-López, I.
2005
16 4 p. 327-343
17 p.
artikel
11 Utilizing the R-index measure for threshold testing in model caffeine solutions Robinson, K.M.
2005
16 4 p. 283-289
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland