Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             15 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Breadfruit consumption, cooking methods and cultivar preference among consumers in Trinidad, West Indies Roberts-Nkrumah, L.B.
2005
16 3 p. 267-274
8 p.
artikel
2 Calendar 2005
16 3 p. I-
1 p.
artikel
3 Comment on “Consumer research in the early stages of new product development: a critical review of methods and techniques” Ellen Van Kleef, Hans C.M. Trijp, Pieternel Luning Garber Jr., Lawrence L.
2005
16 3 p. 207-208
2 p.
artikel
4 Confidence ellipse for the sensory profiles obtained by principal component analysis Husson, F.
2005
16 3 p. 245-250
6 p.
artikel
5 Consumer profiling and the new product development toolbox: a commentary on van Kleef, van Trijp, and Luning Wansink, Brian
2005
16 3 p. 217-221
5 p.
artikel
6 Consumer research in the early stages of new product development: a critical review of methods and techniques van Kleef, Ellen
2005
16 3 p. 181-201
21 p.
artikel
7 Editorial board 2005
16 3 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Invited commentary on van Kleef et al.: selection and evaluation criteria Jaeger, Sara R.
2005
16 3 p. 209-212
4 p.
artikel
9 Labelling effects on consumer intention to purchase for soybean oil Carneiro, João de D.S.
2005
16 3 p. 275-282
8 p.
artikel
10 Relating consumer preferences to sensory attributes of instant coffee Geel, L.
2005
16 3 p. 237-244
8 p.
artikel
11 Reply to commentaries on: Van Kleef, Van Trijp, and Luning, ‘Consumer research in the early stages of new product development: a critical review of methods and techniques’ van Kleef, Ellen
2005
16 3 p. 223-226
4 p.
artikel
12 Sensory evaluation and marketing: measurement of a consumer concept Lee, H.-S.
2005
16 3 p. 227-235
9 p.
artikel
13 Sensory memory and food texture Mojet, J.
2005
16 3 p. 251-266
16 p.
artikel
14 Terminology, reliability, validity, and subjectivity in the search for the “voice of the consumer” Cardello, Armand V.
2005
16 3 p. 203-205
3 p.
artikel
15 What we still need to learn about developing successful new products: a commentary on Van Kleef, Van Trijp, and Luning Schmidt, Jeffrey B.
2005
16 3 p. 213-216
4 p.
artikel
                             15 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland