Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Brining of cod fillets: influence on sensory properties and consumers liking Esaiassen, Margrethe
2004
15 5 p. 421-428
8 p.
artikel
2 Calender 2004
15 5 p. I-II
nvt p.
artikel
3 Editorial board 2004
15 5 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Erratum to “Effect of contextual factors on liking for wine—use of robust design methodology” [Food Quality and Preference 14 (7) (2003) 615–622 (2003)]☆ Hersleth, M.
2004
15 5 p. 499-
1 p.
artikel
5 Exploring the nature of wine expertise: what underlies wine experts' olfactory recognition memory advantage? Parr, Wendy V
2004
15 5 p. 411-420
10 p.
artikel
6 Improving means-end-chain studies by using a ranking method to construct hierarchical value maps Leppard, P
2004
15 5 p. 489-497
9 p.
artikel
7 Measuring perceptions of quality in food products: the case of red wine Verdú Jover, Antonio J
2004
15 5 p. 453-469
17 p.
artikel
8 Olive oil flavoured by the essential oils of Mentha × piperita and Thymus mastichina L. Moldão-Martins, Margarida
2004
15 5 p. 447-452
6 p.
artikel
9 Optimal nested cross-over designs in sensory analysis Périnel, Emmanuel
2004
15 5 p. 439-446
8 p.
artikel
10 Sensory properties of cocoa liquor as affected by polyphenol concentration and duration of roasting Misnawi,
2004
15 5 p. 403-409
7 p.
artikel
11 The application of a text clustering statistical analysis to aid the interpretation of focus group interviews Dransfield, E
2004
15 5 p. 477-488
12 p.
artikel
12 The effect of expectations generated by brand name on the acceptability of dried semolina pasta Di Monaco, R
2004
15 5 p. 429-437
9 p.
artikel
13 Triangle tests indicate that irrigation timing affects fresh cabbage sensory quality Radovich, Theodore J.K.
2004
15 5 p. 471-476
6 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland