Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A comparison of sensory methods in quality control Costell, E
2002
13 6 p. 341-353
13 p.
artikel
2 A consumer-focused QC/sensory program in the food industry Pecore, Suzanne
2002
13 6 p. 369-374
6 p.
artikel
3 Advances in sensory evaluation for quality control Muñoz, Alejandra M
2002
13 6 p. 327-328
2 p.
artikel
4 Calendar 2002
13 6 p. I-II
nvt p.
artikel
5 Comparison of sensory and consumer results with electronic nose and tongue sensors for apple juices Bleibaum, Rebecca N
2002
13 6 p. 409-422
14 p.
artikel
6 Computers and the Internet in sensory quality control Findlay, Chris
2002
13 6 p. 423-428
6 p.
artikel
7 Editorial board 2002
13 6 p. IFC-
1 p.
artikel
8 Examining the case of green coffee to illustrate the limitations of grading systems/expert tasters in sensory evaluation for quality control Feria-Morales, Alejandro M.
2002
13 6 p. 355-367
13 p.
artikel
9 Expanding the sensitivity of conventional analytical techniques in quality control using sensory technology Desrochers, R.
2002
13 6 p. 397-407
11 p.
artikel
10 Sensory evaluation in quality control: an overview, new developments and future opportunities Muñoz, Alejandra M
2002
13 6 p. 329-339
11 p.
artikel
11 The establishment and use of a QC analytical/ descriptive/ consumer measurement model for the routine evaluation of products at manufacturing facilities Weller, J.N
2002
13 6 p. 375-383
9 p.
artikel
12 The Sensory Quality System: a global quality control solution King, Silvia
2002
13 6 p. 385-395
11 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland