Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Comparison of free-comment online product reviews and central location product testing for sensory product characterisation: A case study with coffee consumers Espinosa-Ramos, Josafath I.

125 C p.
artikel
2 Dip increases eating rate and promotes greater intake even when energy density is reduced Harper, Madeline M.

125 C p.
artikel
3 Editorial Board
125 C p.
artikel
4 How does viewing food products in 2D or 3D affect consumer evaluations? Tonooka, Kazuna

125 C p.
artikel
5 Impacts of motherhood on energy intake and macronutrient choice: A comparative study Browne, Hannah

125 C p.
artikel
6 Measuring the rejection of meat alternatives: Development and validation of a new scale Wassmann, Bianca

125 C p.
artikel
7 Meat alternative consumers still frowned upon in Europe: Analysis of stereotypical, emotional and behavioral responses of observing others Malila, Roosa-Maaria

125 C p.
artikel
8 Neurophysiological markers of hedonic taste assessment Eremenko, Julia

125 C p.
artikel
9 The role of nutrition background on motivations, barriers, and adherence to a vegan diet: A qualitative study of the vegan eating habits and nutritional evaluation survey (VEGAN-EatS) Santini, Martin Hindermann

125 C p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland