Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Chemosensory vocabulary in wine, perfume and food product reviews: Insights from language modeling Hörberg, Thomas

124 C p.
artikel
2 Combining text mining of social media data and conjoint approach to investigate consumer choices on organic food Ngoc Vo, Mai Anh

124 C p.
artikel
3 Editorial Board
124 C p.
artikel
4 Liking for saltiness is associated with preference for fattier and more caloric foods Proserpio, Cristina

124 C p.
artikel
5 Olfactory modulation of visual attention and preference towards congruent food products: An eye tracking study Fontana, Lara

124 C p.
artikel
6 Opinion note: Digitalization in sensory and consumer science – Summary perspectives from presentations at the 15th Pangborn sensory science symposium Lawlor, J. Ben.

124 C p.
artikel
7 Relative effect of warning labels on food choice: Case study with four product categories after the implementation of the Brazilian regulation de Alcantara, Marcela

124 C p.
artikel
8 Reviving the entomophagy tradition among the younger generation: An application of the theory of planned behavior Huang, Shuo

124 C p.
artikel
9 Soft, crispy, crunchy, sustainable: The role of visual textures in shaping sustainable food preferences Baylan, Yeliz

124 C p.
artikel
10 The paradox of choice: How indulgent options enhance subsequent healthy decision-making in consumers with low dietary self-control Kwon, Mijin

124 C p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland