Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
9 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
Author index
2001
12
8
p. IX-X
nvt p.
artikel
2
Beliefs, attitude and behaviour towards fresh meat revisited after the Belgian dioxin crisis
Verbeke, Wim
2001
12
8
p. 489-498
10 p.
artikel
3
Calendar
2001
12
8
p. I-II
nvt p.
artikel
4
Consumer perceptions of food products involving genetic modification—results from a qualitative study in four Nordic countries
Grunert, Klaus G
2001
12
8
p. 527-542
16 p.
artikel
5
Development of a total quality scoring system based on consumer preference weightings and sensory profiles: application to fruit dates (Tamr)
Ismail, Baraem
2001
12
8
p. 499-506
8 p.
artikel
6
Effect of ideal–relative sweetness on yogurt consumption
Vickers, Zata
2001
12
8
p. 521-526
6 p.
artikel
7
Importance of Generalised Procrustes Analysis in sensory characterisation of virgin olive oil
Guerrero, L
2001
12
8
p. 515-520
6 p.
artikel
8
The double discrimination methods
Bi, Jian
2001
12
8
p. 507-513
7 p.
artikel
9
The influence of sensory and physiochemical quality on Danish children's preferences for apples
Kühn, Birka F
2001
12
8
p. 543-550
8 p.
artikel
9 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland