Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Author index 2001
12 8 p. IX-X
nvt p.
artikel
2 Beliefs, attitude and behaviour towards fresh meat revisited after the Belgian dioxin crisis Verbeke, Wim
2001
12 8 p. 489-498
10 p.
artikel
3 Calendar 2001
12 8 p. I-II
nvt p.
artikel
4 Consumer perceptions of food products involving genetic modification—results from a qualitative study in four Nordic countries Grunert, Klaus G
2001
12 8 p. 527-542
16 p.
artikel
5 Development of a total quality scoring system based on consumer preference weightings and sensory profiles: application to fruit dates (Tamr) Ismail, Baraem
2001
12 8 p. 499-506
8 p.
artikel
6 Effect of ideal–relative sweetness on yogurt consumption Vickers, Zata
2001
12 8 p. 521-526
6 p.
artikel
7 Importance of Generalised Procrustes Analysis in sensory characterisation of virgin olive oil Guerrero, L
2001
12 8 p. 515-520
6 p.
artikel
8 The double discrimination methods Bi, Jian
2001
12 8 p. 507-513
7 p.
artikel
9 The influence of sensory and physiochemical quality on Danish children's preferences for apples Kühn, Birka F
2001
12 8 p. 543-550
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland