Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
6 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A proposed methodology to determine the sensory quality of a fresh goat's cheese (Cameros cheese): application to cheeses packaged under modified atmospheres
Olarte, Carmen
2001
12
3
p. 163-170
8 p.
artikel
2
Calendar
2001
12
3
p. I-II
nvt p.
artikel
3
Food system orientation and quality perception among consumers and producers of organic food in Hedmark County, Norway
Torjusen, Hanne
2001
12
3
p. 207-216
10 p.
artikel
4
How Argentine consumers understand the Spanish translation of the 9-point hedonic scale
Curia, Ana Valeria
2001
12
3
p. 217-221
5 p.
artikel
5
Sensory panel consistency during development of a vocabulary for warmed-over flavour
Byrne, D.V
2001
12
3
p. 171-187
17 p.
artikel
6
The effect of advertising format and means-end information on consumer expectations for apples
Jaeger, Sara R.
2001
12
3
p. 189-205
17 p.
artikel
6 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland