Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A proposed methodology to determine the sensory quality of a fresh goat's cheese (Cameros cheese): application to cheeses packaged under modified atmospheres Olarte, Carmen
2001
12 3 p. 163-170
8 p.
artikel
2 Calendar 2001
12 3 p. I-II
nvt p.
artikel
3 Food system orientation and quality perception among consumers and producers of organic food in Hedmark County, Norway Torjusen, Hanne
2001
12 3 p. 207-216
10 p.
artikel
4 How Argentine consumers understand the Spanish translation of the 9-point hedonic scale Curia, Ana Valeria
2001
12 3 p. 217-221
5 p.
artikel
5 Sensory panel consistency during development of a vocabulary for warmed-over flavour Byrne, D.V
2001
12 3 p. 171-187
17 p.
artikel
6 The effect of advertising format and means-end information on consumer expectations for apples Jaeger, Sara R.
2001
12 3 p. 189-205
17 p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland