Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A parametric model to average time–intensity taste data Garrido, D.
2001
12 1 p. 1-8
8 p.
artikel
2 At the movies: how external cues and perceived taste impact consumption volume Wansink, B
2001
12 1 p. 69-74
6 p.
artikel
3 Characterizing the astringency of red wine: a case study Gawel, R.
2001
12 1 p. 83-94
12 p.
artikel
4 Conceptual differences between meals Rappoport, Leon
2001
12 1 p. 9-17
9 p.
artikel
5 Cyclic presentation order designs for consumer research Wakeling, Ian N
2001
12 1 p. 39-46
8 p.
artikel
6 Food neophobia among the Finns and related responses to familiar and unfamiliar foods Tuorila, Hely
2001
12 1 p. 29-37
9 p.
artikel
7 Food Product Design (A Computer-aided Statistical Approach) Wakeling, Ian
2001
12 1 p. 95-
1 p.
artikel
8 Influence of health and taste attitudes on consumption of low- and high-fat foods Zandstra, E.H
2001
12 1 p. 75-82
8 p.
artikel
9 Investigating specific concerns about different food hazards Miles, Susan
2001
12 1 p. 47-61
15 p.
artikel
10 Optimization of reduced calorie tropical mixed fruits jam Abdullah, Aminah
2001
12 1 p. 63-68
6 p.
artikel
11 Training a sensory panel for TI: a case study Peyvieux, Christine
2001
12 1 p. 19-28
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland