Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Coloring of Food, Drugs, and Cosmetics MacDougall, D.B
2000
11 3 p. 255-
1 p.
artikel
2 Determinants of seafood consumption in Norway: lifestyle, revealed preferences, and barriers to consumption Myrland, Øystein
2000
11 3 p. 169-188
20 p.
artikel
3 Effects of altered ration levels on sensory characteristics, lipid content and fatty acid composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) Johansson, L
2000
11 3 p. 247-254
8 p.
artikel
4 Mapping consumer perceptions of creaminess and liking for liquid dairy products Richardson-Harman, Nicola J.
2000
11 3 p. 239-246
8 p.
artikel
5 Predictors of food acceptance, consumption and satisfaction in specific eating situations Cardello, Armand V
2000
11 3 p. 201-216
16 p.
artikel
6 Sensory evaluation of new lines of oca (Oxalis tuberosa) grown in New Zealand Sangketkit, C.
2000
11 3 p. 189-199
11 p.
artikel
7 The importance of intrinsic and extrinsic cues to expected and experienced quality: an empirical application for beef Bello Acebrón, Laurentino
2000
11 3 p. 229-238
10 p.
artikel
8 Traditional process: influence on sensory properties and on consumers' expectation and liking Application to ‘pâté de campagne' Siret, F
2000
11 3 p. 217-228
12 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland