Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             7 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Ad libitum preferences for salt in chicken broth Pangborn, Rose Marie
1989
1 2 p. 47-52
6 p.
artikel
2 Consumer profiling of Scotch whisky Guy, C
1989
1 2 p. 69-73
5 p.
artikel
3 Effect of holding-time on sensory quality of brewed coffee Feria Morales, AM
1989
1 2 p. 87-89
3 p.
artikel
4 Sensory analysis: A view on the use of computers Risvik, Einar
1989
1 2 p. 81-85
5 p.
artikel
5 The relationship between intensity, hedonic and relative-to-ideal ratings Shepherd, R
1989
1 2 p. 75-80
6 p.
artikel
6 The repertory grid method and preference mapping in market research: A case study on chocolate confectionery McEwan, Jean A
1989
1 2 p. 59-68
10 p.
artikel
7 The use of HAZOP hazard analysis to identify critical control points for the microbiological safety of food Mayes, T
1989
1 2 p. 53-57
5 p.
artikel
                             7 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland