Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A behavioural interpretation of food acceptability McEwan, Jean A.
1988
1 1 p. 3-9
7 p.
artikel
2 Consumer acceptance of meals and meal components Turner, Margaret
1988
1 1 p. 21-24
4 p.
artikel
3 Integration of sensory techniques into market research Wilton, Vivien
1988
1 1 p. 33-35
3 p.
artikel
4 Pilot study of consumer wastage of horticultural produce Scriven, Frances M.
1988
1 1 p. 43-46
4 p.
artikel
5 Regional aroma preferences Pangborn, Rose Marie
1988
1 1 p. 11-19
9 p.
artikel
6 Relating chemical/physical and sensory data in food acceptance studies Williams, A.A.
1988
1 1 p. 25-31
7 p.
artikel
7 Sensory quality of frozen Brussels sprouts in a time—temperature tolerance study Lyon, David H.
1988
1 1 p. 37-41
5 p.
artikel
8 To build bridges 1988
1 1 p. 1-
1 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland