Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             18 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A review of ratite nutrition Angel, C.Roselina
1996
60 3-4 p. 241-246
6 p.
artikel
2 Balancing the amino acid needs of the dairy cow Schingoethe, David J.
1996
60 3-4 p. 153-160
8 p.
artikel
3 Contents of volume 60ts for young pigs 1996
60 3-4 p. 343-344
2 p.
artikel
4 Dietary influence on protein level in milk and milk yield in dairy cows Schingoethe, David J.
1996
60 3-4 p. 181-190
10 p.
artikel
5 Distillers grains as an energy source and effect of drying on protein availability Klopfenstein, Terry
1996
60 3-4 p. 201-207
7 p.
artikel
6 Establishing a feed value for moulded hay Wittenberg, K.M.
1996
60 3-4 p. 301-310
10 p.
artikel
7 Feeding minerals to cattle on pasture McDowell, Lee R.
1996
60 3-4 p. 247-271
25 p.
artikel
8 Influence of added microbial enzymes on energy and protein availability of selected feed ingredients Cowan, W.D.
1996
60 3-4 p. 311-319
9 p.
artikel
9 Influence of deoxynivalenol on feed consumption by dairy cows Ingalls, J.R.
1996
60 3-4 p. 297-300
4 p.
artikel
10 Need for escape protein by grazing cattle Klopfenstein, Terry
1996
60 3-4 p. 191-199
9 p.
artikel
11 Nutritive value of peas for nonruminant diets Castell, A.G.
1996
60 3-4 p. 209-227
19 p.
artikel
12 Optimizing the protein nutrition of growing-finishing pigs Knabe, D.A.
1996
60 3-4 p. 331-341
11 p.
artikel
13 Preface Blair, Robert
1996
60 3-4 p. v-
1 p.
artikel
14 Producing milk with 2.5% fat — the biology and health implications for dairy cows Kennelly, John J.
1996
60 3-4 p. 161-180
20 p.
artikel
15 Recent developments in vitamin E nutrition of turkeys Sell, Jerry L.
1996
60 3-4 p. 229-240
12 p.
artikel
16 The fatty acid composition of milk fat as influenced by feeding oilseeds Kennelly, John J.
1996
60 3-4 p. 137-152
16 p.
artikel
17 Use of enzymes to improve nutrient availability in poultry feedstuffs Marquardt, Ronald R.
1996
60 3-4 p. 321-330
10 p.
artikel
18 Vitamin E supplementation for the ruminant McDowell, L.R.
1996
60 3-4 p. 273-296
24 p.
artikel
                             18 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland