Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             14 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessing the quality of hospitality services Haywood, K.M.
1983
2 4 p. 165-177
13 p.
artikel
2 Author index 1983
2 4 p. vi-
1 p.
artikel
3 A view of the strengths and weaknesses in the teaching of practical food studies, within a degree framework Cobb, Mary
1983
2 4 p. 195-201
7 p.
artikel
4 Calendar 1983
2 4 p. 215-
1 p.
artikel
5 Contents of volume 2 1983
2 4 p. iii-v
nvt p.
artikel
6 Editorial O'Connor, John
1983
2 4 p. 163-
1 p.
artikel
7 Improving the prediction of restaurant failure through ratio analysis Olsen, Michael
1983
2 4 p. 187-193
7 p.
artikel
8 Key word index 1983
2 4 p. vi-
1 p.
artikel
9 Private labels, store brands and generic products Francis, Brian
1983
2 4 p. 211-212
2 p.
artikel
10 The food service professional in the non-food organization: some insights Freed, David H.
1983
2 4 p. 208-209
2 p.
artikel
11 The Hotel Proprietors Act, 1956 — a Scottish survey Kermally, Sultan
1983
2 4 p. 207-208
2 p.
artikel
12 The impact of the age discrimination in employment act on employee benefit plans in the United States Kohl, John Preston
1983
2 4 p. 203-206
4 p.
artikel
13 The on-premise laundry in the United States: basic engineering and operational considerations prior to installation Martin, Robert J.
1983
2 4 p. 179-185
7 p.
artikel
14 U.K. manpower research report 1983
2 4 p. 213-
1 p.
artikel
                             14 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland