Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Books received 1982 1983
2 1 p. 57-
1 p.
artikel
2 Calendar 1983/1984 1983
2 1 p. 58-
1 p.
artikel
3 Disparate learning styles of hospitality students, professors and managers Berger, Florence
1983
2 1 p. 15-23
9 p.
artikel
4 Economics and business studies for hotel and catering education Airey, David
1983
2 1 p. 43-45
3 p.
artikel
5 Editorial O'Connor, John
1983
2 1 p. 1-
1 p.
artikel
6 Editorial Board 1983
2 1 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Energy costs and tourism magnitude — the case of north-east U.S.A. Pizam, Abraham
1983
2 1 p. 49-51
3 p.
artikel
8 Fabricated foods Fellows, Peter
1983
2 1 p. 55-56
2 p.
artikel
9 Government regulation and hospitality management Kohl, John P.
1983
2 1 p. 25-29
5 p.
artikel
10 Human resources management — dismissing fairly Kermally, Sultan
1983
2 1 p. 45-47
3 p.
artikel
11 Managing human resources Slattery, Paul
1983
2 1 p. 54-55
2 p.
artikel
12 Marketing practice in the hotel and catering industry Taylor, Derek
1983
2 1 p. 53-
1 p.
artikel
13 Profit improvement programmes in food and beverage operations: a new technique of profit management Kotas, Richard
1983
2 1 p. 37-42
6 p.
artikel
14 Social scientific methodology and hospitality management Slattery, Paul
1983
2 1 p. 9-14
6 p.
artikel
15 The professional service of food and beverage Gianino, J.
1983
2 1 p. 54-
1 p.
artikel
16 The social functions of the meal Seymour, Diane
1983
2 1 p. 3-7
5 p.
artikel
17 Trade unions and total rewards Johnson, Keith
1983
2 1 p. 31-35
5 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland