Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bartering activities of the Fortune 500 and hospitality lodging firms Damitio, James W.
1995
14 1 p. 3-9
7 p.
artikel
2 Editorial D.Olsen, Michael
1995
14 1 p. 1-2
2 p.
artikel
3 Editorial Board 1995
14 1 p. IFC-
1 p.
artikel
4 Exploring the relationship between heterogeneity and generic management trends in hospitality organizations Becker, Cherylynn
1995
14 1 p. 39-52
14 p.
artikel
5 Management-employee divergences among hospitality industry employee service quality ideals Ross, Glenn F.
1995
14 1 p. 11-24
14 p.
artikel
6 On cooking: A textbook of culinary fundamentals Harris, Kimberley J.
1995
14 1 p. 99-100
2 p.
artikel
7 Opinions of training methods used in the hospitality industry: A call for review Harris, Kimberley J.
1995
14 1 p. 79-96
18 p.
artikel
8 Organizational behaviour for hospitality management Hales, Colin
1995
14 1 p. 97-99
3 p.
artikel
9 The assessment of labour productivity and its influencing variables in 12 conventional hospital food service systems in the U.K. Hong, Wansoo
1995
14 1 p. 53-66
14 p.
artikel
10 The catering industry in the Republic of Ireland Kelly, P.W.
1995
14 1 p. 25-37
13 p.
artikel
11 Total quality management in a luxury hotel: A critique of practice Baldacchino, Godfrey
1995
14 1 p. 67-78
12 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland