Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1995
9 3 p. 221-
1 p.
artikel
2 Classification of natural gums. Part VIII. Chemometric assignment of commercial gum exudates from Africa using cluster analysis on the protein amino acid compositions Biswas, S.
1995
9 3 p. 151-163
13 p.
artikel
3 Effect of cholesterol extraction from dried yolk with the aid of Polysorbate 80 on yolk's functional properties Paraskevopoulou, A.
1995
9 3 p. 205-209
5 p.
artikel
4 Gelation mechanism of methylhydroxypropylcellulose in aqueous solution Yuguchi, Yoshiaki
1995
9 3 p. 173-179
7 p.
artikel
5 Influence of stabilizers and freezing rate on the stress relaxation behaviour of freeze-concentrated sucrose solutions at different temperatures Sahagian, M.E.
1995
9 3 p. 181-188
8 p.
artikel
6 Investigation of gelation phenomena of some polysaccharides by ultrasonic spectroscopy Audebrand, M.
1995
9 3 p. 195-203
9 p.
artikel
7 The effect of added sucrose and corn syrup on the physical properties of gellan—gelatin mixed gels Papageorgiou, Maria
1995
9 3 p. 211-220
10 p.
artikel
8 Viscosities, densities, and sound velocities of dilute aqueous gellan solutions Sakurai, Masao
1995
9 3 p. 189-194
6 p.
artikel
9 ‘Weak gel’ properties of khan flour from Belschmiedia sp.—a traditional food thickener from tropical West Africa Ndjouenkeu, R.
1995
9 3 p. 165-172
8 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland