Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Characteristics and application of pectin extracts in cigarette production Kratchanova, M.
1995
9 2 p. 97-102
6 p.
artikel
2 Effect of Xanthan on textural properties of idli (traditional south Indian food) Thakur, Sushma
1995
9 2 p. 141-145
5 p.
artikel
3 Flow behaviour and stability of light mayonnaise containing a mixture of egg yolk and sucrose stearate as emulsifiers Franco, J.M.
1995
9 2 p. 111-121
11 p.
artikel
4 Functionality of gum arabic. Fractionation, characterization and evaluation of gum fractions in citrus oil emulsions and model beverages Ray, Apurba K.
1995
9 2 p. 123-131
9 p.
artikel
5 Milk proteins on surfaces Horne, David S.
1995
9 2 p. 91-95
5 p.
artikel
6 Physicochemical properties of cocoyam starch Lauzon, R.D.
1995
9 2 p. 77-81
5 p.
artikel
7 Rheological properties of cocoyam starch paste and gel Shiraishi, K.
1995
9 2 p. 69-75
7 p.
artikel
8 Rheological properties of water soluble non-starch polysaccharides from whole grain rye flour Girhammar, Urban
1995
9 2 p. 133-140
8 p.
artikel
9 Study on the heat-induced conformational changes of β-conglycinin by FTIR and CD analysis Nagano, Takao
1995
9 2 p. 83-89
7 p.
artikel
10 The composition and properties of pumpkin and sugar beet pectins Zhemerichkin, Dmitrii A.
1995
9 2 p. 147-149
3 p.
artikel
11 Thermoreversible size selective swelling polymers as a means of purification and concentration of lupin seed proteins (Lupinus albus ssp. Graecus) Alamanou, S.
1995
9 2 p. 103-109
7 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland