Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1994
8 6 p. 635-641
7 p.
artikel
2 Author index 1994
8 6 p. 643-
1 p.
artikel
3 Competitive adsorption of α-lactalbumin in the molten globule state Matsumura, Yasuki
1994
8 6 p. 555-566
12 p.
artikel
4 Effect of surfactant on some physico-chemical properties of dairy oil-in-water emulsions Tomas, Anne
1994
8 6 p. 543-553
11 p.
artikel
5 Gel—sol transition in gellan gum solutions. II. DSC studies on the effects of salts Miyoshi, Emako
1994
8 6 p. 529-542
14 p.
artikel
6 Gel-sol transition in gellan gum solutions. I. Rheological studies on the effects of salts Miyoshi, Emako
1994
8 6 p. 505-527
23 p.
artikel
7 Mixed gels of fine-stranded and particulate networks of gelatin and whey proteins Walkenström, Pernilla
1994
8 6 p. 589-607
19 p.
artikel
8 Properties of dextran as a cryoprotectant in ice cream McCurdy, R.D.
1994
8 6 p. 625-633
9 p.
artikel
9 Rheological properties of dextran related to food applications McCurdy, R.D.
1994
8 6 p. 609-623
15 p.
artikel
10 Subject index 1994
8 6 p. 645-647
3 p.
artikel
11 The classification of natural gums. VI. Gum arabic derived from Acacia Senegal var. Kerensis from Kenya Jurasek, P.
1994
8 6 p. 567-588
22 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland