Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             6 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1991
4 6 p. 509-516
8 p.
artikel
2 Comparison of different reducing sugar assays in relation to their application to glycanase tests Kormelink, F.J.M.
1991
4 6 p. 481-487
7 p.
artikel
3 Effect of monovalent and divalent cations on the rheological properties of gellan gels Moritaka, H.
1991
4 6 p. 495-507
13 p.
artikel
4 Functional properties of food proteins and role of protein-polysaccharide interaction V.B.Tolstoguzov,
1991
4 6 p. 429-468
40 p.
artikel
5 Light scattering and thermodynamic phase behavior of the system 11S globulin-κ-carrageenan-water Semenova, M.G.
1991
4 6 p. 469-479
11 p.
artikel
6 Synergistic interaction of xanthan gum with glucomannans and galactomannans Williams, P.A.
1991
4 6 p. 489-493
5 p.
artikel
                             6 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland