Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An analytical procedure for gellan gum in food gels Baird, J.K.
1989
3 5 p. 407-411
5 p.
artikel
2 Announcements 1989
3 5 p. 419-421
3 p.
artikel
3 A simple colorimetric method for the specific analysis of food-grade galactomannans Baird, J.K.
1989
3 5 p. 413-416
4 p.
artikel
4 Bridging flocculation in binary protein stabilized emulsions Dickinson, Eric
1989
3 5 p. 389-397
9 p.
artikel
5 Detection of soy milk in pasteurized bovine milk Hewedy, M.M.
1989
3 5 p. 399-405
7 p.
artikel
6 Effect of hydrolysis of lactose and sucrose on firmness of ice cream Lindamood, J.B.
1989
3 5 p. 379-388
10 p.
artikel
7 Food colloid science and the art of computer simulation Barker, Gary C.
1989
3 5 p. 345-363
19 p.
artikel
8 [No title] Williams, P.A.
1989
3 5 p. 417-
1 p.
artikel
9 Xanthan: effect of molecular conformation on surface tension properties Young, San-Land
1989
3 5 p. 365-377
13 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland