Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             9 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Announcements 1989
3 4 p. 339-344
6 p.
artikel
2 Conformation and physical properties of amylose in aqueous solutions Kitamura, Shinichi
1989
3 4 p. 313-326
14 p.
artikel
3 Cooking properties of food hydrocolloids Nakahama, Nobuko
1989
3 4 p. 275-288
14 p.
artikel
4 Editorial Nishinari, K.
1989
3 4 p. 247-
1 p.
artikel
5 Gelation mechanism and percolation Tokita, Masayuki
1989
3 4 p. 263-274
12 p.
artikel
6 Hydration—structure—function relationships of polysaccharides and proteins Gekko, Kunihiko
1989
3 4 p. 289-299
11 p.
artikel
7 Mesomorphic properties of highly concentrated aqueous solutions of polyelectrolytes from saccharides Hatakeyama, Tatsuko
1989
3 4 p. 301-311
11 p.
artikel
8 Preparation and state of macroemulsions stabilized by small-molecule surfactants Matsumoto, Sachio
1989
3 4 p. 249-261
13 p.
artikel
9 Structure of glycinin and ovalbumin gels Doi, Etsushiro
1989
3 4 p. 327-337
11 p.
artikel
                             9 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland