Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             17 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bibliography 2003
17 5 p. 715-718
4 p.
artikel
2 Calendar 2003
17 5 p. 713-714
2 p.
artikel
3 Characterization of soluble aggregates from whey protein isolate Kazmierski, Michelle
2003
17 5 p. 685-692
8 p.
artikel
4 Constitutive analysis of the nonlinear viscoelastic properties of cellulosic fiber gels produced from corn or oat hulls Carriere, C.J
2003
17 5 p. 605-614
10 p.
artikel
5 Effect of chitin hydrolysate on the denaturation of lizard fish myofibrillar protein and the state of water during frozen storage Yamashita, Y.
2003
17 5 p. 569-576
8 p.
artikel
6 Effect of triglycerides on gelatinisation and rheological properties of concentrated potato starch preparations Chiotelli, Eleni
2003
17 5 p. 629-639
11 p.
artikel
7 Influence of polysaccharide addition on stability of a cheese whey kefir-milk mixture Paraskevopoulou, A.
2003
17 5 p. 615-620
6 p.
artikel
8 Microstructure and rheological behaviour of alginate/pectin mixed gels Walkenström, Pernilla
2003
17 5 p. 593-603
11 p.
artikel
9 Molecular size effects on rheological properties of oat β-glucans in solution and gels Lazaridou, A.
2003
17 5 p. 693-712
20 p.
artikel
10 Particle sizes and stability of UHT bovine, cereal and grain milks Durand, A.
2003
17 5 p. 671-678
8 p.
artikel
11 Rapid assessment of physico-chemical properties of gelatine using near infrared spectroscopy Segtnan, V.H
2003
17 5 p. 585-592
8 p.
artikel
12 Rheological properties of gellan solutions: effect of calcium ions and temperature on pre-gel formation Nickerson, M.T.
2003
17 5 p. 577-583
7 p.
artikel
13 Rheological properties of laccase-induced sugar beet pectin gels Kuuva, T
2003
17 5 p. 679-684
6 p.
artikel
14 Rheological properties of matrix-particle gellan gum gel: effects of calcium chloride on the matrix Moritaka, H.
2003
17 5 p. 653-660
8 p.
artikel
15 Rheology-structure properties of gellan systems: evidence of network formation at low gellan concentrations Rodrı́guez-Hernández, A.I
2003
17 5 p. 621-628
8 p.
artikel
16 Shapes and shaping of biopolymer drops in a hyperbolic flow Hamberg, Lars
2003
17 5 p. 641-652
12 p.
artikel
17 Suppression of depletion flocculation in oil-in-water emulsions: a kinetic effect of β-lactoglobulin Blijdenstein, T.B.J.
2003
17 5 p. 661-669
9 p.
artikel
                             17 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland