Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aggregation of grape seed tannins in model wine—effect of wine polysaccharides Riou, Valérie
2002
16 1 p. 17-23
7 p.
artikel
2 bibliography 2002
16 1 p. 81-87
7 p.
artikel
3 Binding of prime starch to tailings fraction by proteins in stored wheat flour Kusunose, C
2002
16 1 p. 73-77
5 p.
artikel
4 calendar 2002
16 1 p. 79-
1 p.
artikel
5 Conformational transition of gellan gum of sodium, lithium, and potassium types in aqueous solutions Ogawa, Etsuyo
2002
16 1 p. 1-9
9 p.
artikel
6 Degradation of methylcellulose during ultra-high pressure homogenisation Floury, Juliane
2002
16 1 p. 47-53
7 p.
artikel
7 Effect of xanthan and locust bean gums on the gelling properties of myofibrillar protein Ramı́rez, J.A.
2002
16 1 p. 11-16
6 p.
artikel
8 Interfacial rheological properties and conformational aspects of soy glycinin at the air/water interface Martin, A.H
2002
16 1 p. 63-71
9 p.
artikel
9 Revised look at the interaction of starch with electrolyte: effect of salts of metals from the first non-transition group Lii, Cheng-yi
2002
16 1 p. 35-45
11 p.
artikel
10 Rheological characterization of milled sesame (tehineh) Abu-Jdayil, Basim
2002
16 1 p. 55-61
7 p.
artikel
11 Structural and physical properties of gelatin extracted from different marine species: a comparative study Gómez-Guillén, M.C
2002
16 1 p. 25-34
10 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland