Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aggregation in a concentrated model protein system: a mesoscopic simulation of β-casein self-assembly Dickinson, Eric
2001
15 2 p. 107-115
9 p.
artikel
2 Aggregation, viscosity measurements and direct observation of protein coated latex particles under shear Hamberg, Lars
2001
15 2 p. 139-151
13 p.
artikel
3 Bibliography of food hydrocolloids 2001
15 2 p. 211-214
4 p.
artikel
4 Calendar 2001
15 2 p. 209-210
2 p.
artikel
5 Gelation properties of dispersions containing polymerized and native whey protein isolate Vardhanabhuti, Bongkosh
2001
15 2 p. 165-175
11 p.
artikel
6 Interfacial composition and stability of sodium caseinate emulsions as influenced by calcium ions Ye, Aiqian
2001
15 2 p. 195-207
13 p.
artikel
7 Lipophilization of curdlan granules by heat-treatment or chlorination Seguchi, M
2001
15 2 p. 177-183
7 p.
artikel
8 Microstructure and flow behaviour of liquid water-gelatin-locust bean gum systems Alves, M.M.
2001
15 2 p. 117-125
9 p.
artikel
9 Permeability and roughness determinations of wax-hydrocolloid coatings, and their limitations in determining citrus fruit overall quality Chen, S
2001
15 2 p. 127-137
11 p.
artikel
10 Pressure-induced gel properties of fish mince with ionic and non-ionic gums added Montero, P.
2001
15 2 p. 185-194
10 p.
artikel
11 The influence of a mixed anionic system on the aggregation behaviour of agarose Derbyshire, William
2001
15 2 p. 153-163
11 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland