Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Determination of molecular mass distribution of κ-carrageenan and xanthan using asymmetrical flow field-flow fractionation Viebke, C
2000
14 3 p. 265-270
6 p.
artikel
2 Effects of rheology modifiers on the flow curves of idealised and food suspensions Savage, R.M
2000
14 3 p. 209-215
7 p.
artikel
3 Enzymatic gelation of sugar beet pectin in food products Norsker, M
2000
14 3 p. 237-243
7 p.
artikel
4 Gelatin/iota-carrageenan interactions in non-gelling conditions Michon, C
2000
14 3 p. 203-208
6 p.
artikel
5 [No title] Williams, P.A
2000
14 3 p. 189-
1 p.
artikel
6 Rheological characterisation of gelatins from mammalian and marine sources Gilsenan, P.M
2000
14 3 p. 191-195
5 p.
artikel
7 Rheological investigations of alkaline-induced gelation of skimmed milk and reconstituted skimmed milk concentrates Hemar, Y
2000
14 3 p. 197-201
5 p.
artikel
8 Shear-induced anisotropic microstructure in phase-separated biopolymer mixtures Wolf, B.
2000
14 3 p. 217-225
9 p.
artikel
9 Species widely disseminated in Venezuela which producegum exudates Clamens, C
2000
14 3 p. 253-257
5 p.
artikel
10 The composition of two Spondias gum exudates de Pinto, G.L.
2000
14 3 p. 259-263
5 p.
artikel
11 The effect of the degree of esterification on the hydrodynamic properties of citrus pectin Morris, G.A.
2000
14 3 p. 227-235
9 p.
artikel
12 The effects of pH on the rheology of β-lactoglobulin/κ-carrageenan mixed gels Ould Eleya, M.M.
2000
14 3 p. 245-251
7 p.
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland