Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             11 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Aggregation kinetics of heated whey protein-stabilized emulsions Euston, S.R
2000
14 2 p. 155-161
7 p.
artikel
2 Aggregation of some food proteins in aqueous dispersions: effects of concentration, pH and ionic strength Boulet, M
2000
14 2 p. 135-144
10 p.
artikel
3 Comments on viscosity enhancement and depletion flocculation by polysaccharides McClements, D.J
2000
14 2 p. 173-177
5 p.
artikel
4 Comparative study of the action of anionic and non-ionic hydrophobic fluorescent markers on the enzymic coagulation of heated bovine casein micelles Risso, P.H.
2000
14 2 p. 179-185
7 p.
artikel
5 Cryotropic structuring of aqueous dispersions of fibrous collagen: influence of the initial pH values Podorozhko, E.A
2000
14 2 p. 111-120
10 p.
artikel
6 Effect of concentration on rheological properties of acid-hydrolyzed amylopectin solutions Chamberlain, E.K
2000
14 2 p. 163-171
9 p.
artikel
7 Gelation of tamarind seed polysaccharide xyloglucan in the presence of ethanol Yamanaka, S
2000
14 2 p. 125-128
4 p.
artikel
8 Gel formation in heat-treated bovine serum albumin–κ-carrageenan systems Neiser, S
2000
14 2 p. 95-110
16 p.
artikel
9 Shear stability of sodium caseinate emulsions containing monoglyceride and triglyceride crystals Davies, E
2000
14 2 p. 145-153
9 p.
artikel
10 Thermal measurements of curdlan in aqueous suspension during gelation Zhang, H
2000
14 2 p. 121-124
4 p.
artikel
11 The stability of guar gum in an aqueous system under acidic conditions Wang, Q
2000
14 2 p. 129-134
6 p.
artikel
                             11 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland