Digitale Bibliotheek
Sluiten
Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
Zoeken naar
Tijdschrift
Artikel
ISSN
NBN artikel
NBN tijdschrift
DARE/NARCIS document
met titel:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Tijdschrift beschrijving
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
8 gevonden resultaten
nr
titel
auteur
tijdschrift
jaar
jaarg.
afl.
pagina('s)
type
1
A thermoreversible emulsion gel based on sodium caseinate
Dickinson, E
1999
13
4
p. 285-289
5 p.
artikel
2
Composite structure formation in whey protein stabilized O/W emulsions. I. Influence of the dispersed phase on viscoelastic properties
Reiffers-Magnani, C.K.
1999
13
4
p. 303-316
14 p.
artikel
3
Compositional characteristics of rennet caseins and hydration characteristics of the caseins in a model system as indicators of performance in Mozzarella cheese analogue manufacture
Ennis, M.P.
1999
13
4
p. 325-337
13 p.
artikel
4
Determination of protein surface concentration for emulsions containing a partially crystalline dispersed phase
Segall, K.I
1999
13
4
p. 291-297
7 p.
artikel
5
Fluorescence microscopy to study galactomannan structure in frozen sucrose and milk protein solutions
Goff, H.D.
1999
13
4
p. 353-362
10 p.
artikel
6
Interaction of aspartame with selected hydrocolloids: solubility of aspartame
Wafwoyo, W.
1999
13
4
p. 299-302
4 p.
artikel
7
Pressure- and heat-induced gelation of mixed β-lactoglobulin/polysaccharide solutions: scanning electron microscopy of gels
Dumay, E.
1999
13
4
p. 339-351
13 p.
artikel
8
Rheological and thermal studies on gelling characteristics of curdlan
Funami, T.
1999
13
4
p. 317-324
8 p.
artikel
8 gevonden resultaten
Koninklijke Bibliotheek -
Nationale Bibliotheek van Nederland