Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A thermoreversible emulsion gel based on sodium caseinate Dickinson, E
1999
13 4 p. 285-289
5 p.
artikel
2 Composite structure formation in whey protein stabilized O/W emulsions. I. Influence of the dispersed phase on viscoelastic properties Reiffers-Magnani, C.K.
1999
13 4 p. 303-316
14 p.
artikel
3 Compositional characteristics of rennet caseins and hydration characteristics of the caseins in a model system as indicators of performance in Mozzarella cheese analogue manufacture Ennis, M.P.
1999
13 4 p. 325-337
13 p.
artikel
4 Determination of protein surface concentration for emulsions containing a partially crystalline dispersed phase Segall, K.I
1999
13 4 p. 291-297
7 p.
artikel
5 Fluorescence microscopy to study galactomannan structure in frozen sucrose and milk protein solutions Goff, H.D.
1999
13 4 p. 353-362
10 p.
artikel
6 Interaction of aspartame with selected hydrocolloids: solubility of aspartame Wafwoyo, W.
1999
13 4 p. 299-302
4 p.
artikel
7 Pressure- and heat-induced gelation of mixed β-lactoglobulin/polysaccharide solutions: scanning electron microscopy of gels Dumay, E.
1999
13 4 p. 339-351
13 p.
artikel
8 Rheological and thermal studies on gelling characteristics of curdlan Funami, T.
1999
13 4 p. 317-324
8 p.
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland