Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Acetylated pectic polysaccharides of sugar beet Dea, I.C.M.
1986
1 1 p. 71-88
18 p.
artikel
2 Chemical composition and physical properties of modified dietary fibre sources Arrigoni, Eva
1986
1 1 p. 57-64
8 p.
artikel
3 Comparative studies of the mechanical properties of mixed gels formed by kappa carrageenan and tara gum or carob gum Cairns, P.
1986
1 1 p. 89-93
5 p.
artikel
4 Determination of the degree of methylation and acetylation of pectins by h.p.l.c. Voragen, A.G.J.
1986
1 1 p. 65-70
6 p.
artikel
5 Editorial Phillips, G.O.
1986
1 1 p. 1-
1 p.
artikel
6 Editorial Board 1986
1 1 p. IFC-
1 p.
artikel
7 Lipid-tolerant protein foaming systems Poole, S.
1986
1 1 p. 45-55
11 p.
artikel
8 Mixed proteinaceous emulsifiers: review of competitive protein adsorption and the relationship to food colloid stabilization Dickinson, Eric
1986
1 1 p. 3-23
21 p.
artikel
9 Rheological and thermal properties of agarose and kappa-carrageenan gels containing urea, guanidine hydrochloride or formamide Watase, M.
1986
1 1 p. 25-36
12 p.
artikel
10 The dietary effects of sodium carboxymethylcellulose in man Anderson, D.M.W.
1986
1 1 p. 37-44
8 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland