Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             10 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A multilayer freezer for freeze concentration of liquid milk Zhang, Zhonglai
1996
29 1 p. 23-38
16 p.
artikel
2 Editorial Board 1996
29 1 p. IFC-
1 p.
artikel
3 Heat transfer in tubular heat exchangers for particulate containing liquid foods Sannervik, J.
1996
29 1 p. 63-74
12 p.
artikel
4 Kinetics on colour changes in rice due to parboiling Bhattacharya, Sila
1996
29 1 p. 99-106
8 p.
artikel
5 Method and instrument for measuring local water content inside food Thorvaldsson, Karin
1996
29 1 p. 1-11
11 p.
artikel
6 Modelling of temperature and weight loss kinetics during meat chilling for time variable conditions using an analytical based method — III. Calculations versus measurements on pork carcass hindquarters Daudin, J.D.
1996
29 1 p. 39-62
24 p.
artikel
7 Modelling of the hydrolysis and extraction of apple pectin Minkov, S.
1996
29 1 p. 107-113
7 p.
artikel
8 Sorption isotherms of corn—Study of mathematical models Boente, G.
1996
29 1 p. 115-128
14 p.
artikel
9 The thin-layer drying characteristics of garlic slices Madamba, Ponciano S.
1996
29 1 p. 75-97
23 p.
artikel
10 Water transport in meat during reheating Thorvaldsson, Karin
1996
29 1 p. 13-21
9 p.
artikel
                             10 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland