Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             8 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Editorial Board 2019
260 C p. ii
artikel
2 Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles Selmer, Ilka
2019
260 C p. 1-11
artikel
3 Estimation of mass transfer rate and primary drying times during freeze-drying of frozen maltodextrin solutions based on x-ray μ-computed tomography measurements of pore size distributions Foerst, Petra
2019
260 C p. 50-57
artikel
4 From single to multiresponse modelling of food digestion kinetics: The case of lipid digestion Verkempinck, S.H.E.
2019
260 C p. 40-49
artikel
5 Impact of deamidation on gliadin-based nanoparticle formation and curcumin encapsulation Wang, Yongquan
2019
260 C p. 30-39
artikel
6 Implementation of a quality by design approach in the potato chips frying process Picouet, Pierre A.
2019
260 C p. 22-29
artikel
7 Numerical modeling of wear behavior of solid fats Tan, J.
2019
260 C p. 12-21
artikel
8 Waterless single screw extrusion of pasta-filata cheese: Process design based on thermo-rheological material properties Kern, Christian
2019
260 C p. 58-69
artikel
                             8 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland