Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             16 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A review of thermal analysis studies of starch gelatinization Lelièvre, John
1994
246 2 p. 309-315
7 p.
artikel
2 Author index 1994
246 2 p. 427-
1 p.
artikel
3 Characterization of rice cooking: isothermal differential scanning calorimetry investigations Riva, Marco
1994
246 2 p. 317-328
12 p.
artikel
4 Differential scanning calorimetry: A useful tool for studying protein denaturation Relkin, Pearla
1994
246 2 p. 371-386
16 p.
artikel
5 Effect of freezing rate on the thermal, mechanical and physical aging properties of the glassy state in frozen sucrose solutions Sahagian, M.E.
1994
246 2 p. 271-283
13 p.
artikel
6 Glass transitions and state diagrams for typical natural fruits and vegetables Sá, M.M.
1994
246 2 p. 285-297
13 p.
artikel
7 Interactions between starch and lipids studied by DSC Eliasson, Ann-Charlotte
1994
246 2 p. 343-356
14 p.
artikel
8 Preface Schiraldi, Alberto
1994
246 2 p. xi-xii
nvt p.
artikel
9 Probing molecular and structural thermal events in cereal-based products Chinachoti, Pavinee
1994
246 2 p. 357-369
13 p.
artikel
10 Retrogradation of starch and the role of its components Gudmundsson, M.
1994
246 2 p. 329-341
13 p.
artikel
11 Solubility of vegetable cuticular waxes in supercritical CO2 isothermal calorimetry investigations Stassi, Alberto
1994
246 2 p. 417-425
9 p.
artikel
12 Stability-related transitions of amorphous foods Karel, M.
1994
246 2 p. 249-269
21 p.
artikel
13 Subject index 1994
246 2 p. 429-435
7 p.
artikel
14 Thermal denaturation and heat-induced gelation properties of β-lactoglobulin. Effects of some chemical parameters Liu, Tong Xun
1994
246 2 p. 387-403
17 p.
artikel
15 Thermal studies on the crystallization kinetics of triglycerides and milkfat by DSC Zhao, Jun
1994
246 2 p. 405-416
12 p.
artikel
16 The use of stepwise differential scanning calorimetry for thermal analysis of foods Kerr, W.L.
1994
246 2 p. 299-308
10 p.
artikel
                             16 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland