Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             13 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Bioactive compounds in foods: their role in the prevention of cardiovascular disease and cancer Kris-Etherton, Penny M
2002
113 9S2 p. 71-88
18 p.
artikel
2 Consensus view on the role of dietary fat and obesity Foreyt, John P
2002
113 9S2 p. 60-62
3 p.
artikel
3 Dietary fat and cancer Kushi, Lawrence
2002
113 9S2 p. 63-70
8 p.
artikel
4 Dietary fat and diabetes: a consensus view Howard, Barbara V
2002
113 9S2 p. 38-40
3 p.
artikel
5 Dietary fat consensus statements 2002
113 9S2 p. 5-8
4 p.
artikel
6 Dietary fat is not a major determinant of body fat Willett, Walter C
2002
113 9S2 p. 47-59
13 p.
artikel
7 Dietary fats, eating guides, and public policy: history, critique, and recommendations Gifford, K.Dun
2002
113 9S2 p. 89-106
18 p.
artikel
8 Diet composition and the metabolic syndrome: what is the optimal fat intake? Grundy, Scott M
2002
113 9S2 p. 25-29
5 p.
artikel
9 Epidemiologic studies on dietary fats and coronary heart disease Ascherio, Alberto
2002
113 9S2 p. 9-12
4 p.
artikel
10 High–complex carbohydrate or lente carbohydrate foods? Jenkins, David J.A
2002
113 9S2 p. 30-37
8 p.
artikel
11 Introduction Sacks, Frank M
2002
113 9S2 p. 1-4
4 p.
artikel
12 Low-fat diets are preferred Jéquier, Eric
2002
113 9S2 p. 41-46
6 p.
artikel
13 Randomized clinical trials on the effects of dietary fat and carbohydrate on plasma lipoproteins and cardiovascular disease Sacks, Frank M
2002
113 9S2 p. 13-24
12 p.
artikel
                             13 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland