Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             19 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Answering Reservation Inquiries Grohmann, H. Victor
1966
7 1 p. 73-96
artikel
2 Bacteriological Control in Sanitation White, James C.
1966
7 1 p. 97-103
artikel
3 BookReviews : CHEESE AND FERMENTED MILK FOODS, Frank Kosikotvski, Ph.D., Edwards Bros., Inc., 2500 South State Street, Ann Arbor, Michigan, 1966. Pp. 429. $15.00 1966
7 1 p. 58-58
artikel
4 BookReviews : FOOD SERVICE IN INSTITUTIONS. Bessie Brooks West, LeVelle Wood, and Virginia Harger. John Wiley & Sons, Inc., 440 Park Ave., S., New York, N.Y. 10011, 1966. Pp. 702. $12.00 1966
7 1 p. 58-58
artikel
5 BookReviews : POULTRY PRODUCTS TECHNOLOGY, George J. Mountney. Avi Publishing Co., Westport, Connecticut, 1966. Pp. 259. Illustrations 79. Domestic, $15.00. Foreign, $16.00 1966
7 1 p. 58-59
artikel
6 Buying the Job Broten, Paul R.
1966
7 1 p. 39-48
artikel
7 Food Protection in Food Service Reed, James R.
1966
7 1 p. 104-110
artikel
8 Food Service Equipment Contractors Anoff, I.S.
1966
7 1 p. 49-52
artikel
9 How To Own a Restaurant 1966
7 1 p. 59-72
artikel
10 How to Work with Architects Jarratt, William R.
1966
7 1 p. 29-38
artikel
11 Letters To the Editor 1966
7 1 p. 120-120
artikel
12 Public Health Regulations Ruppert, Edwin L.
1966
7 1 p. 111-119
artikel
13 Stouffer's Restaurant Development 1966
7 1 p. 55-57
artikel
14 Success Factors in Convenience Foods Rich, Harold M.
1966
7 1 p. 53-54
artikel
15 The Legal Aspects of Building A New Food Service Operation Sherry, John H.
1966
7 1 p. 24-28
artikel
16 The Market-Feasibility Study in Food Facilities Planning Espersen, Henry W.
1966
7 1 p. 15-21
artikel
17 The New Food Service Operation Bangs, O. Ernest
1966
7 1 p. 9-14
artikel
18 The Operational Model in Food Service Planning 1966
7 1 p. 22-23
artikel
19 Today's Challenge in Food Service Planning Greenaway, Donald
1966
7 1 p. 2-8
artikel
                             19 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland