Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             12 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Charting the Financial Route to Successful Restaurant Operation Lesure, John D.
1966
6 4 p. 2-6
artikel
2 FISH — Food for Gourmets Szathmary, Louis
1966
6 4 p. 15-24
artikel
3 Food Formulation and Cooking Rietz, Carl
1966
6 4 p. 41-54
artikel
4 Food Service Purchasing Reynolds, Eben S.
1966
6 4 p. 6-8
artikel
5 Foreword 1966
6 4 p. 2-2
artikel
6 Front Office Accounting for the Small Hotel Using I.B.M. Equipment Records, I.
1966
6 4 p. 5-34
artikel
7 Hotel Industry Research Progresses At Cornell 1966
6 4 p. 40-40
artikel
8 Industry Educators See Rapid Gains Ahead 1966
6 4 p. 55-57
artikel
9 Letters to the Editor 1966
6 4 p. 58-58
artikel
10 Personnel Planning and Control in Hotels, Restaurants, Institutions Gamoran, A.C.
1966
6 4 p. 9-14
artikel
11 The Cornell Hotel & Restaurant Administration Quarterly 1966
6 4 p. 59-60
artikel
12 The Task-Unit Approach to On-the-Job Training Welch, John M.
1966
6 4 p. 25-39
artikel
                             12 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland