Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             24 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Hotel Man's Viewpoint 1964
5 1 p. 6-10
artikel
2 A Restaurant Man Speaks Out Montague, Henry A.
1964
5 1 p. 2-4
artikel
3 Boil-in-Bag Product Development Welch, John L.
1964
5 1 p. 36-38
artikel
4 Convenience Foods in the Food Service Operation Bond, Leslie E.
1964
5 1 p. 4-5
artikel
5 Convenience Foods in the Hospital Flynn, Helen W.
1964
5 1 p. 22-29
artikel
6 Decade Ahead in Aseptic Canning Johnson, Fred M.
1964
5 1 p. 55-60
artikel
7 Development of Irradiation Facilities Dietz, Captain George R.
1964
5 1 p. 108-114
artikel
8 Flexible Films for Packaging Reiter, Fred M.
1964
5 1 p. 79-90
artikel
9 Fluidized Bed Drying of Food Flood, H.W.
1964
5 1 p. 65-70
artikel
10 Freeze Drying Charm, Stanley E.
1964
5 1 p. 45-47
artikel
11 Frozen Foods in the Institutional Market Lorant, George J.
1964
5 1 p. 35-35
artikel
12 Low Dose Radiation Processing of Food Shea, Kevin G.
1964
5 1 p. 98-98
artikel
13 Microwave Defrosting and Heating Decareau, Robert V.
1964
5 1 p. 76-78
artikel
14 New Developments in Drying Foodstuff Nair, John H.
1964
5 1 p. 39-45
artikel
15 New Packaging Films Cohen, Stanley I.
1964
5 1 p. 90-95
artikel
16 New Techniques for the In-Can Sterilization of Foods Casimir, Donald J.
1964
5 1 p. 48-54
artikel
17 Packaging Freeze-Dried Foods Wolfe, Carl W.
1964
5 1 p. 95-97
artikel
18 Radiation Preservation of Foods Josephson, Edward S.
1964
5 1 p. 115-124
artikel
19 Super Power Microwaves for Advanced Food Systems Allaire, Royal P.
1964
5 1 p. 71-75
artikel
20 Table Ready Foods for Hotels and Restaurants 1964
5 1 p. 10-16
artikel
21 Techniques of Continuous Microwave Food Processing Jeppson, Morris R.
1964
5 1 p. 60-64
artikel
22 The Institutional Food Market Rich, Harold
1964
5 1 p. 17-22
artikel
23 The Role of Classical Cookery in Food Systems of the Future Bernatsky, Matthew
1964
5 1 p. 30-34
artikel
24 The U. S. Atomic Energy Commission Program Radiation Pasteurization of Food 1964
5 1 p. 99-108
artikel
                             24 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland