Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             42 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Decade of Progress Lethaum, David G.
2000
41 3 p. i-i
artikel
2 A decade of progress 2000
41 3 p. 3-
1 p.
artikel
3 Airport-restaurant Service Quality in Hong Kong Heung, Vincent C. S.
2000
41 3 p. 86-96
artikel
4 Airport-restaurant service quality in Hong Kong Heung, Vincent C.S.
2000
41 3 p. 86-96
11 p.
artikel
5 Barometer of Hotel-room Revenue Smith, Randell
2000
41 3 p. 8-8
artikel
6 Barometer of hotel-room revenue Smith, Randell
2000
41 3 p. 8-
1 p.
artikel
7 Cancel the Gloom and Doom: Starwood and Other Chains Still Prosper 2000
41 3 p. 10-10
artikel
8 Cancel the gloom and doom: Starwood and other chains still prosper 2000
41 3 p. 10-
1 p.
artikel
9 Carlson's "24K" Consumer-centric Computer 2000
41 3 p. 13-13
artikel
10 Carlson's “24K” consumer-centric computer 2000
41 3 p. 13-
1 p.
artikel
11 College Students and Fast Food— Knutson, Bonnie J.
2000
41 3 p. 68-74
artikel
12 College students and fast food— Knutson, Bonnie J.
2000
41 3 p. 68-74
7 p.
artikel
13 Congratulations! You Have Won 2000
41 3 p. 99-99
artikel
14 Cornell Lauds LSG/Sky Chefs for Strategic Excellence 2000
41 3 p. 11-11
artikel
15 Cornell Lauds LSG/sky chefs for strategic excellence 2000
41 3 p. 11-
1 p.
artikel
16 Customer Perceptions of Singapore's Theme Restaurants MacLaurin, Donald J.
2000
41 3 p. 75-85
artikel
17 Customer perceptions of Singapore's theme restaurants MacLaurin, Donald J.
2000
41 3 p. 75-85
11 p.
artikel
18 Daewoo Adds Luster to the Pearl of Southeast Asia Cho, Minho
2000
41 3 p. 32-41
artikel
19 Daewoo adds luster to the pearl of Southeast Asia Cho, Minho
2000
41 3 p. 32-41
10 p.
artikel
20 Diners' Perceptions of Quality, Value, and Satisfaction Oh, Haemoon
2000
41 3 p. 58-66
artikel
21 Diners' perceptions of quality, value, and satisfaction Haemoon, Oh
2000
41 3 p. 58-66
9 p.
artikel
22 executive summaries of this issue's feature articles 2000
41 3 p. 4-6
artikel
23 From the editor 2000
41 3 p. III-
1 p.
artikel
24 Fuel costs hurt… 2000
41 3 p. 11-
1 p.
artikel
25 Information for Prospective Authors 2000
41 3 p. 3-3
artikel
26 Managing Hotel Brand Equity Prasad, Keshav
2000
41 3 p. 22-31
artikel
27 Managing hotel brand equity Prasad, Keshav
2000
41 3 p. 22-31
10 p.
artikel
28 Merging, Opening, Expanding 2000
41 3 p. 9-9
artikel
29 Merging, opening, expanding 2000
41 3 p. 9-
1 p.
artikel
30 Moderating Revenue, but Solid Growth 2000
41 3 p. 12-12
artikel
31 Moderating revenue, but solid growth 2000
41 3 p. 12-
1 p.
artikel
32 Park Inn fills “hole” in Carlson constellation 2000
41 3 p. 13-
1 p.
artikel
33 Studying Women Business Travelers 2000
41 3 p. 11-11
artikel
34 Studying women business travelers 2000
41 3 p. 11-
1 p.
artikel
35 Surprising Partners — Ayala, Hana
2000
41 3 p. 42-57
artikel
36 Surprising partners— Ayala, Hana
2000
41 3 p. 42-57
16 p.
artikel
37 The Cost of Turnover Hinkin, Timothy R.
2000
41 3 p. 14-21
artikel
38 The cost of turnover Hinkin, Timothy R.
2000
41 3 p. 14-21
8 p.
artikel
39 Toward a better relationship Federer, Allan C.
2000
41 3 p. 8-8
artikel
40 Toward a better relationship Federer, Allan C.
2000
41 3 p. 8-
1 p.
artikel
41 Who's the Customer? 2000
41 3 p. 12-12
artikel
42 Who's the customer? 2000
41 3 p. 12-
1 p.
artikel
                             42 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland