Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             42 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 Assessing Chain-Restaurant Impact— Morgan, Michael S.
1995
36 3 p. 30-33
artikel
2 Assessing chain-restaurant impact— Morgan, Michael S
1995
36 3 p. 30-33
4 p.
artikel
3 Boosting Restaurant Security W., G.
1995
36 3 p. 12-12
artikel
4 Check Out at Breakfast W., G.
1995
36 3 p. 9-9
artikel
5 Crunch, Tinkle W., G.
1995
36 3 p. 15-15
artikel
6 Dietary Fat, the Media, and Other Hazards W., G.
1995
36 3 p. 96-1-96-1
artikel
7 Disaster Planning and Response by Tourist Business Executives Drabek, Thomas E.
1995
36 3 p. 86-96
artikel
8 Disaster planning and response by tourist business executives Drabek, Thomas E
1995
36 3 p. 86-96
11 p.
artikel
9 Diversity programs in chain Woods, Robert H
1995
36 3 p. 18-23
6 p.
artikel
10 Diversity Programs in Chain Restaurants Woods, Robert H.
1995
36 3 p. 18-23
artikel
11 DoubleTree's Big Cookie W., G.
1995
36 3 p. 13-13
artikel
12 Executive summaries of this issue's feature articles 1995
36 3 p. 4-6
3 p.
artikel
13 First! Largest! Newest! Best! W., G.
1995
36 3 p. 8-8
artikel
14 Food Labeling for Restaurants Boger, Carl A.
1995
36 3 p. 62-70
artikel
15 Food labeling for restaurants Boger Jr., Carl A
1995
36 3 p. 62-70
9 p.
artikel
16 Guests Make Requests and Sometimes They have Problems W., G.
1995
36 3 p. 14-15
artikel
17 Hong Kong's Fast-Food Industry Lan, Li
1995
36 3 p. 34-41
artikel
18 Hong Kong's fast-food industry Lan, Li
1995
36 3 p. 34-41
8 p.
artikel
19 Human Resources as a Strategic Partner in Multiunit-Restaurants Fulford, Mark D.
1995
36 3 p. 24-29
artikel
20 Human resources as a strategic partner in multiunit-restaurants Fulford, Mark D
1995
36 3 p. 24-29
6 p.
artikel
21 IACC W., G.
1995
36 3 p. 9-9
artikel
22 Industry events 1995
36 3 p. 11-
1 p.
artikel
23 Keeping the Blues Alive W., G.
1995
36 3 p. 12-12
artikel
24 La Costa Adds Body Treatments for Men W., G.
1995
36 3 p. 13-13
artikel
25 Metaphors of Hospitality Organizations Palmer, Ian
1995
36 3 p. 80-85
artikel
26 Metaphors of hospitality organizations Palmer, Ian
1995
36 3 p. 80-85
6 p.
artikel
27 Multiunit Restaurant Management M., C. C.
1995
36 3 p. 17-17
artikel
28 Multiunit restaurant management 1995
36 3 p. 17-
1 p.
artikel
29 News & views 1995
36 3 p. 7-10
4 p.
artikel
30 Population Changes and Restaurant Success Shriber, Michael
1995
36 3 p. 43-49
artikel
31 Population changes and restaurant success Shriber, Michael
1995
36 3 p. 43-49
7 p.
artikel
32 Presenting the research forum 1995
36 3 p. 3-
1 p.
artikel
33 Promoting a Country Culture W., G.
1995
36 3 p. 12-12
artikel
34 Quality as Symphony Reeves, Carol A.
1995
36 3 p. 72-79
artikel
35 Quality as symphony Reeves, Carol A
1995
36 3 p. 72-79
8 p.
artikel
36 Technomic Expands Practice W., G.
1995
36 3 p. 16-16
artikel
37 The Importance of Perceptions W., G.
1995
36 3 p. 7-7
artikel
38 The Research Forum Brownell, Judi
1995
36 3 p. 71-71
artikel
39 The research forum Brownell, Judi
1995
36 3 p. 71-
1 p.
artikel
40 Three Analyses of Minimum Wage W., G.
1995
36 3 p. 10-10
artikel
41 Venture Capital in the Restaurant Industry Hudson, Bradford T.
1995
36 3 p. 50-61
artikel
42 Venture capital in the restaurant industry Hudson, Bradford T
1995
36 3 p. 50-61
12 p.
artikel
                             42 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland