Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             20 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 A Burst of Tiers 1985
26 3 p. 34-38
artikel
2 Anthony Athanas Knight, John B.
1985
26 3 p. 8-9
artikel
3 Bare Trap McConnell, Jon P.
1985
26 3 p. 78-82
artikel
4 Book Review: Computer Systems for Foodservice Operations Alvarez, Roy
1985
26 3 p. 86-86
artikel
5 Book Review: The Professional Chef's Guide to Kitchen Management W., G.
1985
26 3 p. 86-86
artikel
6 Book Review: The Taste of France Mutkoski, Stephen A.
1985
26 3 p. 87-87
artikel
7 CHRAQ News 1985
26 3 p. 4-85
artikel
8 Focus on Room Rates and Lodging Demand Greenberg, Carol
1985
26 3 p. 10-11
artikel
9 From the Editor L., J. S.
1985
26 3 p. 88-88
artikel
10 From the Publisher 1985
26 3 p. II-II
artikel
11 Help Wanted—Unclassified Kohl, John P.
1985
26 3 p. 21-23
artikel
12 Hotel Companies Aim for Multiple Markets Withiam, Glenn
1985
26 3 p. 39-51
artikel
13 Management by What? Larry,
1985
26 3 p. 12-13
artikel
14 Managing Guest Intoxication Rutherford, Denney G.
1985
26 3 p. 64-69
artikel
15 Prime Numbers Pavesic, David V.
1985
26 3 p. 70-77
artikel
16 Quality Hart, Christopher W.L.
1985
26 3 p. 52-63
artikel
17 Restaurant Critics' First-Amendment Protection Spellman, Robert L.
1985
26 3 p. 15-17
artikel
18 Stopping Sanitation Problems at Salad Bars Carstens, Susan Campbell
1985
26 3 p. 18-20
artikel
19 The Dollar under pressure-and a positive look at 1986 May, Brian W.
1985
26 3 p. 14-14
artikel
20 The Tourism Board Gee, Chuck Y.
1985
26 3 p. 24-33
artikel
                             20 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland