Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
                                       Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
 
                             19 gevonden resultaten
nr titel auteur tijdschrift jaar jaarg. afl. pagina('s) type
1 An Editorial 1960
1 1 p. 1-1
artikel
2 A Report on Progress in the Food Service Industry 1960
1 1 p. 4-16
artikel
3 A Tribute to Randolph, Frank H.
1960
1 1 p. 2-2
artikel
4 Earning Full Value in Purchasing of Fruits, Vegetables, Poultry and Game Houston, Mickey
1960
1 1 p. 30-33
artikel
5 Employers Lead in Educating Employees 1960
1 1 p. 96-97
artikel
6 Experts Discuss Public Space Planning 1960
1 1 p. 83-95
artikel
7 Fats, Facts, and Figures Smith, Laura Lee W.
1960
1 1 p. 60-64
artikel
8 Food Mixtures and Staphylococcus Longree, Karla
1960
1 1 p. 69-74
artikel
9 Fruit 1960
1 1 p. 38-45
artikel
10 Improvements in Dishwashing Weihe, Clyde R.
1960
1 1 p. 75-78
artikel
11 Meat Purchasing 1960
1 1 p. 25-29
artikel
12 Mickey Houston's Buying Chart 1960
1 1 p. 34-37
artikel
13 Mr. Zeckendorf Speaks on Hotels 1960
1 1 p. 81-82
artikel
14 Recipe Standardization Ericson, Myrtle H.
1960
1 1 p. 55-59
artikel
15 Sanitation is part of Good Food Management Bond, Leslie H.
1960
1 1 p. 65-68
artikel
16 The Food and Beverage Manager Brodner, Joseph
1960
1 1 p. 79-80
artikel
17 The Temperamental Potato Smith, Ora
1960
1 1 p. 50-54
artikel
18 The Use of Precooked Frozen Foods Tressler, Donald K.
1960
1 1 p. 46-49
artikel
19 Trouble-Shooting Food and Beverage Operations Bernatsky, Matthew
1960
1 1 p. 17-24
artikel
                             19 gevonden resultaten
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland