Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Hygienic assessment of spontaneously fermented raw camel milk (suusa) along the informal value chain in Kenya
 
 
Titel: Hygienic assessment of spontaneously fermented raw camel milk (suusa) along the informal value chain in Kenya
Auteur: Mwangi, Linnet Wanjiru
Matofari, Joseph Wafula
Muliro, Patrick Simiyu
Bebe, Bockline Omedo
Verschenen in: International journal of food contamination
Paginering: Jaargang 3 (2016) nr. 1 pagina's 1-9
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland