Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Spontaneous fermentation improves the physicochemical characteristics, bioactive compounds, and antioxidant activity of acerola (Malpighia emarginata D.C.) and guava (Psidium guajava L.) fruit processing by-products
 
 
Titel: Spontaneous fermentation improves the physicochemical characteristics, bioactive compounds, and antioxidant activity of acerola (Malpighia emarginata D.C.) and guava (Psidium guajava L.) fruit processing by-products
Auteur: de Oliveira, Sabrina Duarte
de Souza, Evandro Leite
Araújo, Caroliny Mesquita
Martins, Ana Cristina Silveira
Borges, Graciele da Silva Campelo
Lima, Marcos dos Santos
Viera, Vanessa Bordin
Garcia, Estefânia Fernandes
da Conceição, Maria Lúcia
de Souza, Antônia Lúcia
de Oliveira, Maria Elieidy Gomes
Verschenen in: 3 biotech
Paginering: Jaargang 13 () nr. 9 pagina's xx
Jaar: 2023-08-24
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland