Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 54 gevonden artikelen
 
 
  A new style of fermented tofu by Lactobacillus casei combined with salt coagulant
 
 
Titel: A new style of fermented tofu by Lactobacillus casei combined with salt coagulant
Auteur: Wang, Yan
Yang, Xiaoyu
Li, Liang
Verschenen in: 3 biotech
Paginering: Jaargang 10 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 2020-01-31
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 54 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland