Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Technological, microbiological and chemical characteristics of Pannerone, a traditional Italian raw milk cheese - Pannerone - Caractéristiques technologiques, microbiologiques et chimiques du Pannerone, un fromage italien traditionnel au lait cru
 
 
Titel: Technological, microbiological and chemical characteristics of Pannerone, a traditional Italian raw milk cheese - Pannerone - Caractéristiques technologiques, microbiologiques et chimiques du Pannerone, un fromage italien traditionnel au lait cru
Auteur: Mucchetti, Germano
Ghiglietti, Roberta
Locci, Francesco
Francolino, Salvatore
Bonvini, Barbara
Remagni, Maria Chiara
Zago, Miriam
Iezzi, Romina
Carminati, Domenico
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 89 (2009) nr. 5 pagina's 419-436
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland