Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Genotypic characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Pecorino Siciliano cheese - Caractérisation génotypique de bactéries lactiques isolées de fromage traditionnel Pecorino Siciliano
 
 
Titel: Genotypic characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional Pecorino Siciliano cheese - Caractérisation génotypique de bactéries lactiques isolées de fromage traditionnel Pecorino Siciliano
Auteur: Vernile, Anna
Giammanco, Giovanni
Spano, Giuseppe
Beresford, Thomas P.
Fox, Patrick F.
Massa, Salvatore
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 88 (2008) nr. 6 pagina's 619-629
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland