Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the rheological properties of stirred acid milk gels as induced by the acidification procedure - Effet de la procédure d’acidification sur les propriétés rhéologiques des gels acides brassés
 
 
Titel: Changes in the rheological properties of stirred acid milk gels as induced by the acidification procedure - Effet de la procédure d’acidification sur les propriétés rhéologiques des gels acides brassés
Auteur: Renan, Marie
Arnoult-Delest, Véronique
Pâquet, Denis
Brulé, Gérard
Famelart, Marie-Hélène
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 88 (2008) nr. 3 pagina's 341-353
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland