Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of protein structure-forming properties in liquid foams by spray drying - Amélioration de propriétés moussantes de protéines par le séchage par atomisation
 
 
Titel: Enhancement of protein structure-forming properties in liquid foams by spray drying - Amélioration de propriétés moussantes de protéines par le séchage par atomisation
Auteur: Bernard, Clémence
Broyart, Bertrand
Vasseur, Jean
Granda, Pablo
Relkin, Perla
Verschenen in: Dairy science & technology
Paginering: Jaargang 88 (2008) nr. 1 pagina's 65-80
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland