Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Orange: Research analysis for wine study
 
 
Titel: Orange: Research analysis for wine study
Auteur: Nikhil Gupta
Soham Trivedi
Hipal Gaudani
Mayank Gupta
Prasad Patil
Girish Gupta
Vamsi Krishna K
Verschenen in: International journal of biotechnology applications
Paginering: Jaargang 1 (2009) nr. 2 pagina's 10-15
Jaar: 2009
Inhoud: Fermentation of citrus juice may offer a relative simple avenue for reducing post harvestwastage of citrus fruits in low utilization environment and in places where the production of citrusconcentrates is low or nonexistent. Orange juice concentrates are readily storable and can be used forproduction processes even when the fruit is out of season and investigated the possibility of exploitingthe fermentative ability of yeasts to produce orange wines.
Uitgever: Bioinfo Publications (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland