Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Protease in Tomato Fruits Infected by Fusarium oxysporum
 
 
Titel: Protease in Tomato Fruits Infected by Fusarium oxysporum
Auteur: A.O. Adejuwon
P.O. Olutiola
Verschenen in: Plant pathology journal
Paginering: Jaargang 4 (2005) nr. 1 pagina's 43-45
Jaar: 2005
Inhoud: Tomato fruits infected with Fusarium oxysporum produced proteins which exhibited proteolytic activity. The enzyme was partially purified by molecular exclusion and ion-exchange chromatography. Two components with molecular weight estimates of approximately 112, 000 and 63,100 were expressed. The enzyme exhibited maximum activity at pH 6.0 and 35�C. It possessed an apparent Km of approximately 4.3 mg mL 1 for casein. The enzyme was stimulated by the monovalent cations, Na+ and K+ and by the divalent cations; Mg++ and Ca++ but inhibited by ethylene diamine tetra acetic acid and mercuric chloride.
Uitgever: Asian Network for Scientific Information (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland