Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Bactéries lactiques du lait de chamelle d'Algérie: mise en évidence de souches de Lactococcus résistantes au sel
 
 
Titel: Bactéries lactiques du lait de chamelle d'Algérie: mise en évidence de souches de Lactococcus résistantes au sel
Auteur: Karam, HZ.
Karam, NE.
Verschenen in: Tropicultura
Paginering: Jaargang 24 (2006) nr. 3 pagina's 153-156
Jaar: 2006
Inhoud: Lactic Acid Bacteria of Camel Milk: Presence of Salt Resistant Strains of Lactococcus. Different lactic acid bacteria were isolated from raw camel milk; respectively Lactococcus, Leuconostoc and Lactobacillus strains. 6.5% salt resistant coccal isolates were identified with API 20Strep identification systems to be either enterococcal strains or lactococcal strains. Electrophoretical analysis by SDS-PAGE of whole soluble proteins of these salt resistant lactococcal strains showed that all of them were Lactococcus lactis species. Lactococcus strains regrouped Lactococcus lactis ssp. lactis (1.2%), Lactococcus lactis ssp. cremoris (4.9%) and Lactococcus lactis ssp. diacetylactis (28.4%) while all of the enterococcal strains (34.6%) belonged to Enterococcus feacalis specie. Leuconostoc strains were either Leuconostoc lactis (7.4%) or Leuconostoc dextranicum (4.9%). Lactobacillus plantarum (18.5%) was the only member of Lactobacillus genera found.
Uitgever: Agri-overseas (provided by DOAJ)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland